Hoppa till sidans innehåll

Hösttävlingar!

17 SEP 2012 22:31
En återuppstånden Dundret Xtreme Running, Jägarmilen, Stockholm halvmaraton, Rådalunken och Tjurruset. NIS löpare har varit aktiva över hela landet den senaste månaden!
  • Skapad: 17 SEP 2012 22:31

Jägarmilen
Hans Turtola såg ut att ta en komfortabel seger i Jägarmilen i Kiruna den 30 augusti, dock visade det sig att han sprungit vilse(?) i sin egen hemstad. Ett antal övriga NIS-löpare deltog och bäste NIS:are blev istället Kjell Åkemalm på 20:e plats.

Resultat

Läs om Jägarmilen i NSD

 

Dundret Xtreme Running
Hans revanscherade sig för felspringningen tidigare samma vecka och tog hem den första upplagan av återupptagna Dundret Xtreme Running den 2 september, 22 km över Dundrets toppar. Daniel Larsson sprang in på en niondeplats.

Hans Turtola segrade i DXR 2012
Foto: sporteventgellivare.com

Läs mer om loppet här


Rådalunken
18 km respektive 5,5 km avverkades av Sigrid Josefsson och Joakim Magnusson i Rådalunken i Lidköping den 8 spetember. Resultaten när alla backar var uppsprungna blev en femteplats och en sjundeplats.

Resultat från Rådalunken


Tjurruset
Lera, vatten och sly var bara några av ingredienserna i IF Götas Tjurruset 2012 som avgjordes i Karlstad den 15 september. För dagen sega ben på NIS deltagare som sprang in på en 18:eplats i damklassen.

Resultat

 

Stockholm halvmaraton
Sist ut i höstrapporten är 4 x Åkemalm som deltog i Stockholm halvmaraton den 15 september. Daniel som för dagen sprang under NIS-flagg sprang i mål på 2.34. Syskonmatchen vann dock storebror Robert, numera bosatt i Lund, på tiden 1.29.

Stockholm halvmaraton 2012
Robert, Maria, Daniel och Stina sprang Stockholm halvmaraton. 
Foto: stinaakemalm.blogg.se
   

Skribent: Nilivaara IS

Postadress:
Nilivaara IS - Friidrott
Göte Josefsson, Lasarettsgatan 59 B
98234 Gällivare

Kontakt:
Tel: 097015334
E-post: goethe.josef@gmail.c...

Se all info