Hoppa till sidans innehåll

Många lopp på höstkanten

07 NOV 2017 22:14
Nu när höstmörkret börjat lägga sig är det härligt att se tillbaka på sensommarens och höstens alla lopp! NIS löpare har varit flitiga med tävlandet även på slutet av denna säsong. Roligt!
  • Skapad: 07 NOV 2017 22:14

Ett flertal klassiska lopp har löpts. Överkalix marknadslöp i mitten av juli resulterade i en klasseger för Agne Enback i klassen M70+ över 10km, och Daniel Larsson sprang in som tvåa i M45 10km. Dessutom sprang Samuel och Johannes Persson fina lopp över 1 respektive 2 kilometer i ungdomsklasserna!

Resultatlistan hittar du här!


Kivijärviloppet avgjordes som brukligt första helgen i augusti. Även där höll sig Agne Enback framme och vann klassen H70, 7.5km med betryggande marginal till övriga konkurrenter. Starkt jobbat! Vi noterar också bland annat att Alicia Engman gjorde ett fint lopp i klassen F 0-7 år!

Alla resultat från Kivijärviloppet finns här.


Med fjolårets totala köldchock relativt färskt i minnet avgjordes årets upplaga av Dundret Xtreme Running i något mer humana om än blåsiga väderförhållanden i slutet av augusti. Göte Josefsson tog revansch på sin DNF förra året och sprang in på strax under tre timmar. Johannes Persson tog hem en andraplats i klassen P12.

Resultaten från DXR 2017 finns här. 


I Lidköping deltog Joakim Magnusson i Rådalunken den 9 september och sprang 18 km lite som ett genrep inför Lidingöloppet ett par veckor senare. Resultatet i premiären på sträckan blev 1.26.50 och plats 13 bland herrseniorerna.

Resultat från Rådalunken hittar du här.


Fler lopprapporter är under produktion! 

Skribent: Nilivaara IS

Postadress:
Nilivaara IS - Friidrott
Göte Josefsson, Lasarettsgatan 59 B
98234 Gällivare

Kontakt:
Tel: 097015334
E-post: goethe.josef@gmail.c...

Se all info