Hoppa till sidans innehåll

Smått och gott från säsongen 2017!

12 NOV 2017 17:34
Här är några nedslag i säsongen som gått. Det är härligt med löpning, och det blir en liten extra krydda när den dessutom flyttar in på jobbet, skapar lagkänsla, bidrar till något behjärtansvärt och blir en naturlig del av vardagen. Håll till godo!
  • Uppdaterad: 12 NOV 2017 17:38

Flera av Nilivaara IS löpare har under många år sprungit lopp och deltagit i sammanhang där löpningen kommit lite i andra hand:

Friskvårdslöpning i Karlstad
I år sprang till exempel Sigrid Josefsson Blodomloppet i Karlstad, ett arrangemang med syfte att belysa vikten av blodgivning. IF Göta arrangerade och Sigrid sprang in som andra dam i femkilometersklassen. För kvällen representerade hon ett av Karlstads universitets två lag med friskvårdslöpare, som träffas en gång i veckan och tränar tillsammans på arbetstid.

Läs mer om Blodomloppet här!

Onsdagslopp varje vecka i Gällivare
Agne Enback belönades med ett par löparskor för att ha deltagit i sommarens samtliga upplagor av Onsdagsloppet i centrala Gällivare! Välförtjänt! Agne och ett flertal andra NIS-löpare har deltagit under sommarens arrangemang av Sportevent Gellivare. Lättillgänglig träningstävling varje onsdagkväll med två olika sträckor ger möjlighet till vardagsmotion och löparumgänge för alla oavsett ålder och nivå - mer sånt!

Läs mer om Onsdagsloppet på Sportevent Gellivares hemsida!


Mer friskvårdslöpning - i Kristinehamn
Joakim Magnusson sprang stadsloppet Harsprånget i Kristinehamn i slutet av maj tillsammans med sina bussförarkollegor på Nobina. Joakim sprang in som snabbaste löpare i laget och en femteplats blev det goda resultatet i lagtävlingen. Arrangemanget är även en trevlig kväll som blivit något av en morot att träna inför under resten av året bland förarna på depån. Motion och friskvård är viktigt, inte minst för den som har ett stillasittande arbete!

Läs mer om Harsprånget i Kristinehamn här!

Skribent: Nilivaara IS

Postadress:
Nilivaara IS - Friidrott
Göte Josefsson, Lasarettsgatan 59 B
98234 Gällivare

Kontakt:
Tel: 097015334
E-post: goethe.josef@gmail.c...

Se all info